Budapest környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Seasons Bistro

  • Seasons Bistro, Budapest

  • Seasons Bistro, Budapest (2.kép)

  • Seasons Bistro, Budapest (3.kép)

Elérhetőségi adatok
Budapest, Liszt Ferenc tér 7.
+36 17 092 468
info@seasonsbistro.hu
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Kiválóan felszerelt, magas színvonalú látványkonyhánkból a kedvenc ételeit szolgáljuk fel minden kedves vendégünknek.

Célunk Európa legkellemesebb ízeit és az otthon melegét hozni Budapest szívébe, majd letenni vendégeink elé az asztalra kistermelőktől származó, friss alapanyagokból, Josper faszéntüzelésű kemencénkből. Valljuk, hogy az igényes vendéglátásban a csúcsminőség az egyetlen állandó pont, minden más folyamatosan változik, pontosan úgy, ahogy az évszakok, és a természet, amelyből a felhasznált alapanyagaink származnak. A Seasons Bistro az a hely, ahol a mediterrán életérzés és családunk hagyományos receptjei találkoznak a modern konyhatechnikával, és Magyarország csodás vidékeinek kézműves boraival. Az élet élvezete, az ételek és italok szeretete itt mindenkit megragad. Erre garancia a több évtizedes sikerekben bővelkedő vendéglátós múltunk, melynek jövőjét most egy csodás műemléképületben álmodtuk meg Budapest szívében a Zeneakadémiánál a Liszt Ferenc téren.

Páratlan és egyedülálló ízvilágot ad ételeinknek a speciális faszéntüzelésű Josper. A Barcelonából érkező technológia segítségével (400 Celsius fokon) készítjük a húsokat (bélszín, bárány, liba, kacsa, oldalas, libamáj, stb.), ami vendégeink asztalára kerül. Ételeink a legfrissebb alapanyagokból, helyi kistermelőktől és farmokról kerülnek hozzánk, úgy mint a tanyasi csirke, házi sajtok, savanyúságok, kézzel készített tészták, házi liba és kacsa. Kiemelt figyelmet fordítunk az eredetre és a frissességre, minden ételt frissen készítünk, tartósítószert nem használunk. Kiválóan felszerelt, magas színvonalú látványkonyhánkból a kedvenc ételeit szolgáljuk fel minden kedves vendégünknek.

Mikor? Hétfőtől - vasárnapig 12:00 - 24:00

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@seasonsbistro.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben