Szállás Budapest, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Négy Évszak Étterem

  • Négy Évszak Étterem, Budapest

  • Négy Évszak Étterem, Budapest (2.kép)

  • Négy Évszak Étterem, Budapest (3.kép)

Elérhetőségi adatok
Budapest, Andor u. 2. (Fehérvári út sarok) - térkép
+36 12 084 749
negyevszaketterem@mailbox.hu
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Kellemes, barátságos hely a Fehérvári út és Andor utca sarkán. Ez a családias hangulatú kisvendéglő több mint egy évtizede áll a vendégeink rendelkezésére, lehet itt jókat enni, inni barátságos környezetben. Ennek köszönhetően tekintélyes törzsvendégkör alakult ki. Idősebbek és fiatalabbak is egyaránt szívesen látogatják. A szépen berendezett étterem kellemes, meghitt, melegséget sugárzó környezetet biztosít családi, baráti összejöveteleknek, üzleti megbeszéléseknek egyaránt.


Szezononként megújuló étlapunkat a gasztonómiai kalendáriumnak megfelően változtatjuk, mindíg új és érdekes ételekkel bővítjük repertoárunkat. Étlapunk szerkesztésénél gondolunk az évek óta a "kedvencek" listáján szereplő ételekre is, azokat megtartjuk, és újjá varázsoljuk.
Az étlap magán viseli mind a magyar konyha tradícionális, mind a nemzetközi gasztronómia jegyeit. A magyaros étlap bő ételválasztékot kínál a hazai konyha remekeiből, de specialitások és rendezvényekre testreszabott menüsorok elkészítését is vállaljuk. A házias ízeket nagy gonddal őrizzük. Díszesen, az új irányzatoknak megfelelően megtálalt ételekhez Magyarország történelmi borvidékeiről ajánljuk borainkat. Borajánlatunknál nem kerülheti el figyelmünket a Borok és Ízek együttes harmóniája.

Mikor? 11-23 óráig

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben