Szállás Budapest, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Kárpátia Étterem és Söröző

  • Kárpátia Étterem és Söröző, Budapest

  • Kárpátia Étterem és Söröző, Budapest (2.kép)

  • Kárpátia Étterem és Söröző, Budapest (3.kép)

Elérhetőségi adatok
Budapest, V. Ferenciek tere 7-8. - térkép
+36 13 173 596
restaurant@karpatia.hu
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

1877-ben azért nyílt meg Budapesten a Kárpátia étterem elődje, hogy egyedülálló hangulatával és hagyományos magyar ételkülönlegességeivel elkápráztassa a betérő vendégeket. A 125 év alatt változatlan maradt a hamisítatlan századfordulós hangulat és a környezet, a kiszolgálás és az ételek minőségének harmóniája.

De ahhoz, hogy Budapest klasszikus éttermeként az ezredforduló emberét is elkápráztassuk, folyamatosan meg kell újulnunk. A magyar gasztronómia maga is egy megújulás, újjászületés küszöbén áll és a Kárpátia Étterem arra törekszik, hogy az úttörők között legyen. A jelenkor magyar séfjei a hagyományok, fűszerek, finomfüvek, kiváló minőségű alapanyagok valóságos aranybányájára támaszkodhatnak, és szakmai felkészültségük segítségével új, eredeti, nagyon izgalmas ízeket és ételeket alkothatnak. Ez a kortárs, megújult magyar konyha tökéletesen illeszkedik a mai nemzetközi gasztronómia trendjeihez – az ételek könnyűek, egészségesek, de rendkívül ízletesek is.

Bereznay Tamás, a Kárpátia Étterem konyhafőnöke a fiatal magyar séfgeneráció egyik legtehetségesebb, legkreatívabb tagja. Eredeti, ősi magyar nyersanyagok, fűszerek felhasználásával komponál új ételeket, segítve ezzel a magyar konyha megújulását.

Mikor? Minden nap: 11 és 23 óra között

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben