Szállás Budapest, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Cotton Club

  • Cotton Club, Budapest

  • Cotton Club, Budapest (2.kép)

  • Cotton Club, Budapest (3.kép)

Elérhetőségi adatok
Budapest, Jókai utca 26. - térkép
+36 30 184 1128
cottonbudapest@gmail.com
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

A Cotton Club szálloda, szórakozóhely, póker klub… mindez egy helyen! Szeretne luxus körülmények között pihenni egy belvárosi szállodában, és ezzel egy időben kellemesen szórakozni egy tökéletesen kialakított helyen Budapest szívében? Nálunk ezt minden további nélkül megteheti!

Sok szeretettel várja Önt és Családját a Cotton Club Csapata!

A ház dísze az Orfeum terem, mely egyszerre 120 fő befogadására alkalmas. A teremben kifutóval ellátott színpad található, melyhez a mai igényeknek megfelelő hang-, és fénytechnika biztosított. A színpadon megoldható kivetítő vászon elhelyezése is. Mindezek mellett az 50 m2-es színpadon zajló eseményeket igény szerint a többi termünkben televíziókon keresztül is követni lehet.

A weblapon olvasható programok alkalmával elkészített ételek- melyet svédasztalos formában tálalunk - íz-harmóniáját az ahhoz ajánlott borok teszik teljessé.
Orfeum termünk 2011-es év kezdetével a rendezvények mellett ismételten színes programoknak ad otthont. Péntekenként újra Piano Bár Rakonczai Imrével, Caramel, az Old Boys zenekar, illetve Polgár Peti, a Class FM énekes humoristája, havonta kétórás élő klubkoncerttel jelentkeznek, illetve minden pénteken a Beee színpad társulata nevetteti közönségünket.

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (cottonbudapest@gmail.com) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben